Quick'n Tasty Jobs

Vacature

Countermedewerker (m/v)


Quick'n Tasty is een moderne cafetaria in de stad Groningen met zitgelegenheid, afhalen en bezorgen. Het concept is gebaseerd op twee belangrijke trends. Enerzijds gemak, anderzijds gezondheid. Zo worden naast friet en snacks vele andere producten aangeboden zoals pizza’s, combinatiemenu's, salades, broodjes en ijs.

Quick’n Tasty innoveert telkens in haar producten, de beleving, het team, de omgeving en zichzelf; stilstand zien wij als achteruitgang. Consumenten een goede service en kwalitatief product leveren dat is waar het bij ons om draait. Dag in, dag uit staat dan ook telkens in het teken van het overtreffen van de verwachting van onze klanten. Reeds 4 jaar is Quick'n Tasty dan ook verkozen tot beste cafetaria van de provincie Groningen in de Nationale Cafetaria Top 100.

Voor ons bedrijf in Groningen zijn wij per direct op zoek naar:

Countermedewerker

Hierbij heb je veel klantcontact. Je neemt bestellingen op, houd je bezig met de bereiding van snacks, frites en andere producten en serveert deze uit.  Als de laatste klanten zijn vertrokken houd je je bezig met het schoonmaken van het restaurant. 

Functieomschrijving:

In verband met ons frontcooking-systeem zoeken wij gemotiveerde medewerkers met een van nature service- en klant gerichte instelling. Werktijden zijn flexibel, maar in de avonduren en in het weekend. Daarnaast verwachten wij een no-nonsense instelling waarbij je weet van aanpakken! Leeftijd minimaal 16 jaar.

Wij bieden:

  • Moderne werkomgeving
  • Prettige werksfeer
  • +/- 5 tot 15 uur per week
  • Salaris volgens Horeca CAO

Spreekt dit je aan en zie jij een rol voor jezelf weggelegd om samen ons bedrijf verder uit te bouwen? Dan zien we graag dat jij ons team komt versterken!

Quick'n Tasty
Dhr. C. Sluiter
Postbus 11107
9700 CC Groningen
Tel: 050 - 526 01 40
Fax: 050 - 526 01 45
info@quickntasty.nl
www.quickntasty.nl

»Terug naar de vacatures
www.quickntasty.nl